SPONSORIT

Fast

Jotta voin urheilla kovaa, tulee kropan palautua mahdollisimman nopeasti ja sen tulee olla täynnä energiaa. Sen takia käytän FAST-lisäravinteita, jotka takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn puhtaasti ja turvallisesti. Ennen treeniä tai kisaa energiat täyttää esimerkiksi Boom-shotti ja harjoituksen jälkeen Reco 2 auttaa palautumaan. Nix ja Nax protskupatukat vievät makeanhimon, mutta ne pitää piilottaa äidiltä ja siskolta tai muuten varastot tyhjenevät salaa, sillä ne ovat niin hyviä. Oma lemppari on Crunchy Peanut!

http://www.fast.fi

Nike

Nike pitää huolen siitä, että mulla on hienot ja ennen kaikkea laadukkaat varusteet. Jalat on juoksijan tärkein työväline ja siksi on tosi tärkeää, että käytän vain parhaita kenkiä ja piikkareita.

http://www.nike.com/fi

HIFK

Seuratasolla edustan HIFK-Fridrottia. Seura mahdollistaa urheilun taloudellisesti sekä menestyksen kisakentillä. Viestijoukkueena taistelemme aina kirkkaimmasta mitalista ja on aina kunnia pukea päälle seuran asu. En Gång IFK, Alltid IFK!

http://www.hifkfriidrott.fi/

TovariSport

Tovarin pojille iso kiitos tästä sivustostani sekä hyvistä kuvista! On kunnia saada olla osa kovaa urheilijatiimiänne. Saatte nettisivujen tekemisen vaikuttamaan niin helpolta!

http://tovarisport.fi/
© 2016 - Viivi Lehikoinen
Yhteydenotot:

ilehikoi@ulapland.fi

Toteutus:

Kotisivujen toteutuksesta ja ylläpidosta kiitos Tovarin poppoolle!

Se mukavempi digitoimisto